UTBILDNING

Rätt utbildning kan rädda liv!

När olyckan väl är framme är de drabbade beroende av att de själva, eller människor runt omkring, har kunskap och kompetens att ingripa. På BOL arbetar vi med säkerhet. Då talar vi inte bara om säkerhet som skyddar mot inbrott och stänger ute tjuven, utan vi talar om ett komplett säkerhetstänk med skräddarsydda utbildningar som kan rädda liv och egendom – både innan, under och efter ett tillbud.



VILKEN UTBILDNING BEHÖVER DU?

I våran utbildningsfolder finner du utförlig information om de utbildningar som vi erbjuder. Ladda hem foldern och läs i lugn och ro – eller klicka dig vidare i huvudmenyn för att finna den utbildning som just du söker.

Säkerhet Utbildning HLR Brand SBA Hjärt & lungräddning

CERTIFIERADE UTBILDARE

Alla våra utbildare är certi­fierade och har god kom­pe­tens inom sitt utbildningsområde. Sammantaget har BOL Säkerhet utbildat ca 25 000 människor inom brandsäkerhet. Vi är också certifierade att genomföra hjärt- och lungräddningsutbildningar, Barn-HLR, samt utbildning i användande av hjärtstartare (D-HLR).

Vi erbjuder våra kunder kurser inom brandsäkerhet på alla nivåer, från den grundläggande kursen för all personal till den mer omfattande för brandansvariga. Om ni har ett tillräckligt deltagarunderlag kommer vi ut till ert företag och håller utbildningen hos er.
För fåmansföretag finns möjlighet att boka in sig på våra fasta kurstillfällen. Rekommenderat antal deltagare för respektive utbildning finner ni i kursutbudet.

Mer information och möjlighet till bokning av våra utbildningar finner ni i huvudmenyn ovan.
Ni kan också ringa oss direkt på 08-742 07 69 och prata med någon av våra säkerhetssamordnare så ser vi till att skapa den anpassade brand- och säkerhetsutbildningen som just ert företag behöver.


Jag vill boka utbildning

GÅ TILL BOKNINGSFORMULÄR