BOKA UTBILDNING

Boka din utbildning här

Vi erbjuder våra kunder kurser inom brandsäkerhet på alla nivåer, från den grundläggande för all personal till den mer omfattande för brandansvarig. Om ni har ett tillräckligt deltagarunderlag kommer vi till ert företag och håller utbildningen hos er – men för fåmansföretag finns även möjlighet att boka in sig på våra fasta kurstillfällen.


VÅRA UTBILDNINGAR

Nu finns det möjlighet för fåmansföretag, föreningar och privatpersoner att delta på våra fasta kurstillfällen – men kontakta oss gärna om ni har tillräckligt deltagarunderlag, så kommer vi ut till er och håller utbildningarna på plats. Se våra kursutbud nedan eller via länkarna i menyn.

banner_boka_utbildning_1

KALENDER MED INFORMATION OM FASTA KURSTILLFÄLLEN

Vi skriver alltid in aktuella händelser i vår kalender. Det kan vara alltifrån datum för våra utbildningar till branschspecifik information som du bör känna till. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till kalendern och se alla våra fasta utbildningstillfällen. Saknar du något event? Skriv en rad och berätta vad du söker.

banner_boka_utbildning_2


Jag vill boka utbildning:

ALLMÄN BRANDSKYDDSUTBILDNINGHJÄRT- OCH LUNGRÄDDNINGD-HLR
ALLMÄN BRANDUTBILDNING HETA ARBETENANLÄGGNINGSSKÖTARE BRANDLARM • HÄRDPLAST UTBILDNING

Oavsett vilken av våra utbildningar du väljer så kan du boka den här. Saknar du någon utbildning eller är det något annat du vill fråga om kan du skriva en rad i fältet nedan så kontaktas du av oss.

VÄLJ UTBILDNING
Fast tillfälle, utbildning förlagd hos BOL:
Utbildning förlagd hos kund:
Kontakta mig för att boka in dag, plats och tid.
Skicka en kopia av bokningsförfrågan till mig själv.
KONTAKTUPPGIFTER
Företag:
Ditt namn: *
Din epost: *
Din telefon:
 Jag är införstådd med att BOL Säkerhet AB förbehåller sig rätten att ställa in kurstillfällen vid för dåligt deltagarunderlag.
Ditt meddelande:
captcha :


Genom våra utbildningar får du en grundläggande kunskap som ger kompetens att förebygga och begränsa riskerna vid en eventuell brand innan en olycka inträffar. Har du dessutom genomgått en hjärt- och lungräddningsutbildning så kan du förhoppningsvis till och med rädda liv – när och om det skulle behövas. Välkommen på kurs!