Personsäkerhet och sårvård

Personsäkerhet och sårvård

Personsäkerhet

En olycka kan hända lätt – och utan förvarning.

En olycka kan vara allt från ett litet skärsår i fingret eller skrubbsår på knät till en allvarligare form av arbetsplatsolycka och hjärtstopp. Oavsett vilken typ av olycka som inträffar så gäller det att vara väl förberedd och ha rätt redskap på plats.
Med vårt breda sortiment av förstahjälpenartiklar kan vi förbereda din verksamhet med rätt utrustning för att hantera olika typer av tillbud. Vi hjälper dig med montering, service och underhåll av dina produkter.Sårvårdsprodukter

FÖRSTA HJÄLPEN TAVLOR
Våra första hjälpen tavlor har ett omfattande innehåll med bl.a. plåster, förband och mycket mer därtill. Kontakta oss gärna för en komplett innehållslista.

ÖGONSKÖLJ
Med en flaska ögonskölj kan du skölja ögat på ett snabbt och effektivt sätt om olyckan skulle vara framme.

AKUTVÄSKOR
Vi har olika akutväskor med bland annat plats för förbandsmaterial, pocketmask, ansiktsskydd, handskar, klädsax, rakhyvel och annat.

SYMBOLSKYLTAR
För att snabbt hitta rätt plats.


Vi har även färdiga skyddspaket som innehåller:

• 1 st ögonskölj • 1 st brandfilt 1800×1200 mm • 1 st förstahjälpentavla • 4 st symbolskyltar •2 st 9L skumsläckare samt vägghållare.

KONTAKTA OSS FÖR BESTÄLLNING

Personsäkerhet och sårvård

Var väl förberedd för mindre olyckor

Med en förstahjälpentavla på väggen är du väl förberedd för mindre olyckor, men har du dessutom gått en kurs i hjärt- och lungräddning samt har en hjärtstartare uppsatt på arbetsplatsen så är du väl förberedd. Vi rekommenderar också att du tränar olyckstillbud ofta – så att du direkt vet vad du ska göra och vart förstahjälpenutrustningen finns.
Läs gärna om vår L-ABC utbildning med hjärtstartare – för att på bästa sätt få de kunskaper som behövs för ett snabbt agerande med rätt åtgärder vid en olyckshändelse.


Gå en kurs i HLR, hjärt och lungräddning!

Med rätt utbildning kan du kanske rädda liv.

BOKA UTBILDNING