Hjärtstartare

Hjärtstartare
.

Rädda liv med hjärtstartare

Plötsligt hjärtstopp är en av de vanligaste dödsorsakerna i världen. Insatstiden är direkt avgörande för överlevnadsmöjligheten. Med en hjärtstartare till hands är möjligheterna stora till att rädda livet på personer som drabbas av plötsligt hjärtstopp.

Nu får vi hoppas att du aldrig behöver ställas inför faktum – men tänk om du har en hjärtstartare till hands den dag då olyckan är framme och en vän, kollega eller annan person i din omgivning plötsligt faller ihop med akut hjärtstopp. Tänk om du då också med hjälp av hjärtstartarens inbyggda HLR-stöd, med audiovisuella instruktioner som guidar dig rätt, lyckas rädda livet på personen du har framför dig. Vilken lättnad! För alla.


Hjärtstartare Samaritan Pad

Samaritan Pad modell 360P är en helautomatisk och lättanvänd hjärtstartare som passar såväl vuxna som barn och har utökad funktion för HLR-stöd. SAM PAD 360P är enkel att använda. Knappen On/Off är den enda knapp du bör känna till för att kunna rädda liv med hjärtstartaren eftersom att SAM PAD 360P själv analyserar en persons hjärtrytm, bevakar chock och avger en strömstöt helt per automatik. Vid senare kontakt med sjukvårdspersonal kan sjukhuset få ut en utskrift från hjärtstartaren över förloppet under hjärtstoppet, så att läkaren kan ta över och behandla patienten med försprång.

BÄRBAR, LÄTT OCH TÅLIG
SAM PAD 360P är tillverkad med moderna komponenter, väger endast 1 kg och är betydligt mindre än andra hjärtstartare. Den är stöt- och vibrationstålig och har IP-klass 56, vilket är branschens högsta klassificering avseende damm- och fukttålighet.

8 ÅRS FABRIKSGARANTI
HeartSine Technologies är en av världens största tillverkare av hjärtstartare med hög kvalitet och pålitlighet. Därför kan SAM 360P hålla 8 års fabriksgaranti.

Komplett akutväska med hjärtstartare

Hyr eller köp en komplett akutväska och hjärtstartare.

Innehåll:

• Hjärtstartare Samaritan PAD
• Förbandsmaterial
• Pocketmask
• Ansiktsskydd
• Handskar
• Klädsax och rakhyvel

Kontakta oss för prinsinformation

Hjärtstartare

Jag vill gå utbildning i D-HLR

Se datum för utbildningsstarter i vårat bokningsformulär. Vi kan komma till er, eller ni till oss!
BOKA UTBILDNING