Kameraövervakning

Kameraövervakning

Spela in vad som händer, när det händer

Kameror med mörkerseende och rörelsedetektering håller tjuven på avstånd

Idag finns en rad olika brottsförebyggande lösningar på marknaden, men en kamera med hög bildupptagningsfrekvens är oslagbar när det gäller att hålla tjuven på avstånd. Med kameraövervakningssystem kan man inte bara få ett larm med bilder skickade direkt till din mobila enhet, oavsett var i världen du befinner dig, utan bilderna lagras även i molntjänster så att man kan titta på dem igen.
Nyare system kan också identifiera mänsklig aktivitet och filtrerar bort falska larm.

Vi ger dig några exempel:

Kameraövervakning

Identifiera mänsklig aktivitet och få över 90% korrekta larm

Hikvision, världens ledande leverantör av videoövervakningsprodukter, har lanserat sin DeepinMind Network Video Recorder (NVR) – världens första inbyggda NVR, som drar nytta av Deep Learning-funktionalitet. Denna intelligenta NVR ”lär sig” effektivt att identifiera personer som fångas av videoövervakningskameror.  DeepinMind NVR ”lär sig” också att filtrera bort falska larm som tidigare utlösts av icke-hotande rörliga objekt så som djur, löv, skuggor, ljusförändringar och andra obetydliga föremål. Kontakta oss så berättar vi mer!


YOYOCam Pro
– används där internet saknas

Med en kamera på plats spelar du in vad som händer när det händer. Att du dessutom kan få ett larm med bilder skickade direkt till din mobila enhet, oavsett var i världen du befinner dig, gör inte saken sämre – eller hur?

.
.

LÄS MER KAMERAÖVERVAKNING I KATALOGEN

Kameraövervakning

• Trådlös uppkoppling via Wi-Fi, 3G eller 4G • Mobilapp för installation, inställningar och larmhantering • Högupplöst video med HD-kvalitet • Kraftig LED-belysning för övervakning i mörker • Inbyggd rörelsesensor med larmfunktion • Backup och inspelning till microSD-kort, NAS och FTP • Kan direktanslutas till larmcentral och andra övervakningssystem.


Söker du en specifik produkt?

I vår katalog kan du läsa mer ingående om våra tekniska produkter. Här hittar du larmcentraler, brandlarmcentraler, passersystem och kodlås, projektering och låssystem, kameraövervakning, säkerhetsskåp, trygghetslarm och hjärtstartare – DHLR.

BLÄDDRA I KATALOGEN