Projektering låssystem

Projektering låssystem

Professionella lås håller tjuven borta!

Nycklar eller kod? Det är låset som är viktigt!

Om du har ett riktigt bra kvalitetslås installerat så spelar det egent­ligen ingen roll om det är ett mekaniskt lås med separata nycklar, eller ett elektroniskt lås med kod. Ett mekaniskt lås är förstås den enkla traditionella låslösningen medan elektroniska lås är bekvämare att använda, då det går snabbare att låsa – men sett ur ett säkerhetsperspektiv är valet fritt då bägge varianterna är lika säkra.

Vill du vara helt nyckelfri?
Det går också att kombinera elektroniska lås med nyckelfria system och därigenom få en mycket bättre koll på vem som går in eller ut genom dörren. Då talar vi om val av olika passersystem. Dessa kan du läsa mer om här.

Vi hjälper dig med en helhetslösning som förbättrar säkerheten i ditt hem, eller på din arbetsplats.
Lås till ytterdörr, lås till innerdörr – till fönster eller källare? Vi kan hjälpa dig att välja och projektera rätt lås till verksamheten. Vi hjälper till med helheten, från offert till driftsättning.


Söker du en specifik produkt?

I vår katalog kan du läsa mer ingående om våra tekniska produkter. Här hittar du larmcentraler, brandlarmcentraler, passersystem och kodlås, projektering och låssystem, kameraövervakning, säkerhetsskåp, trygghetslarm och hjärtstartare – DHLR.

BLÄDDRA I KATALOGEN