Utbildning

Utbildning

Begränsa riskerna genom rätt utbildning

När olyckan väl är framme är de drabbade beroende av att de själva, eller människor runt omkring, har kunskap och kompetens att ingripa. På BOL arbetar vi med säkerhet. Då talar vi inte bara om säkerhet som skyddar mot inbrott och stänger ute tjuven, utan vi talar om ett komplett säkerhetstänk med skräddarsydda utbildningar som kan rädda liv och egendom – både innan, under och efter ett tillbud.


Våra utbildningar:

.


Kan du hantera utrustningen säkert, i ett skarpt läge?

Våra utbildningar syftar till att ge både kunskap och kompetens att förebygga brand, likväl som att ge en grundläggande utbildning om hur man räddar både liv och egendom när man befinner sig i skarpt läge.

Vi erbjuder våra kunder kurser inom säkerhet på fler nivåer, från den grundläggande kursen för all personal till den mer omfattande för ansvariga på företaget. Om ni har ett tillräckligt deltagarunderlag kommer vi ut till ert företag och håller utbildningen hos er. För fåmansföretag finns möjlighet att boka in sig på våra fasta kurstillfällen. Rekommenderat antal deltagare för respektive utbildning finner ni i kursutbudet.

Certifierade utbildare

Alla våra utbildare är certi­fierade och har god kom­pe­tens inom sitt utbildningsområde. Sammantaget har BOL Säkerhet utbildat ca 25 000 människor inom brandsäkerhet. Vi är också certifierade att genomföra hjärt- och lungräddningsutbildningar, Barn-HLR, samt utbildning i användande av hjärtstartare (D-HLR).
.
Boka din utbildning direkt via vårt formulär
Ni kan boka er utbildning direkt på nätet, men det går också bra att ringa oss direkt på 08-742 07 69 och prata med någon av våra samordnare så ser vi till att skapa den bäst anpassade utbildningen som just ert företag behöver. För kunder som har Abonnemang BAS ingår viss utbildning, men kurserna måste ändå bokas.

Till bokningsformulär

.


Det ingår viss utbildning i Abonnemang BAS – du har väl inte glömt att boka?

Vårt basabonnemang är speciellt framtaget för dig med höga krav på trygghet och säkerhet för både företaget och dina anställda. Abonnemang BAS innehåller sju säkra kort för trygghet – med bland annat riskanalys, service, utbildning och BOLnet. Varje kort är en del av ett komplett säkerhetstänk – för verksamheten, för dig och för din personal.


I Abonnemang BAS ingår också utbildningarna Allmän brandskyddsutbildning, Hjärt- och lungräddning (L-ABC och HLR),  samt Systematiskt brandskyddsarbete (SBA-teori). Du har väl inte glömt att boka dem?

Vill du också teckna Abonnemang BAS? Läs mer här!

Utbildning

Jag vill boka utbildning

BOKNINGSFORMULÄR